TJENESTER

Låssystem

TrioVing sine låssystem er anerkjent i markedet. Som et Trioving Sikkerhetssenter kan vi levere låssystem fra rent mekaniske patentbeskyttede låssystemer til avanserte elektroniske låssystemer som Cliq og Cliq remote.  Vi har også elektroniske låssystemr uten kabling eller batteri, disse betjenes med bevegelsesenergi ( Kinetiske Låssystem).

Prosjekt

Våre prosjektledere er behjelpelig med å utarbeide beslagslister og låsplaner for nøkkelsystem. Vi har allsidig erfaring fra små enkle prosjekter til store prosjekter som oljeplattformer i Nordsjøen. Våre prosjektledere er også de som tar del i prosjektledelsen under montasjen, noe som sikrer deg som kunde kontinuitet fra oppstart av prosjektet til det er ferdig overlevert.

Service/Montasje

Våre servicemontører har lang erfaring i bransjen og utfører alt av montasjearbeid. Vi påtar oss oppdrag fra montering av en enkel sylinder til avansert adgangskontroll, porttelefoni og dørautomatikk. Dersom du eller ditt borettslag trenge en låsmontør, ja da lover vi og være der for deg. 

Konsulenttjeneste

Dersom du kun ønsker og benytte oss som konsulent for utarbeidelse av underlag for så og innhente priser, så gjør vi også denne tjenesten. Prøv oss, vi vet hva vi driver med.

Adgangskontroll

Vår erfaring innenfor adgangskontroll er allsidig. Fra VingCard hotellås til avansert adgangskontroll som Assa-Arx, Salto, Wanderbilt, osv.

Assa Abloy Pulse 
Assa Pulse Nøkkel
Nødetat Safe
Nødetat Hengelås 

Tast knapp under for Kontakt