Her kan du lese nyheter!

NY UTSTILLING 

Nå har vi fått ny utstilling i våre lokaler der man kan prøve de forskjellige utgavene av Nimly sin serie med kodelåser. TOUCH PRO, TOUCH OG CODE.

Har du en gammel BB nøkkel boks i veggen der brannvesenet skal ha tilgang i en nødsituasjon?

NES

 Nødetatsafen har nå fått en utvidet funksjon!

Nødetatenes nøkkelsafe er nå også gjort tilgjenegelig for borettslagets styre og vaktselskap. Se mer info på www.nodetatsafe.no eller kontakt oss på 919 29 600 for info.

NØKKELBOKS FOR BRANNVESENET

Er du en av de som fortsatt har en gammel BB nøkkelboks som brannvesenet skal låse seg inn i i en nødsituasjon? Har vi enda ikke tatt kontakt med deg?
Vi har fått oppgaven av brannvesenet å kontakte alle de som har gamle nøkkelbokser, samt fortelle dem om at de utgår helt av funksjon og bruk 31.12.2023.
Ønkser du fortsatt at brannvesenet skal ha tilgang til din bygning etter 31.12.2023 da må du ta kontakt, så veileder vi deg slik at du også sikrer deg i fremtiden.

Den nye Assa Pulse nøkkelen til brannvesenet kan slettes om de mister den!  

Se forøvrig linken under som viser litt mer hva vi mener:

https://youtu.be/-9P7f_fgY8Q  Byens Nye Låsesmed - Bare Noen Låsesmeder - Bergen Nord Låsservice AS - osv, vi er her for deg som trenger hjelp til reparasjon, nyinstallasjon osv. av lås og beslag. 

Vi er BNL som har kapasaitet til å kunne rykke ut så snart du som vår kunde ringer og forteller at du trenger oss. Kan vi få være der for nettop deg. Ring oss da 919 29 600.


Ny Rammeavtale

VestenFjeldske Eiendom AS har inngått rammeavtale med Bergen Nord Låsservice AS

Dette er for oss en meget spennende rammeavtale, med en betydelig aktør innen eiendom i Bergen Sentrum. Bergen Nord Låsservice AS skal levere varer og tjenester innenfor lås og beslag mm, og vil utføre service og vedlikehold på VestenFjeldske Eiendoms portefølje.

VestenFjeldske Eiendom AS ble etablert i 2000 og er et datterselskap av Reitan Eiendom AS. Selskapets forretningsidé er å bygge opp en stor eiendomsportefølje i Bergen sentrum, samt et antall førsteklasses REMA Eiendommer på Vestlandet. Selskapet eier og forvalter ca. 70.000 kvm utleieareal i dag, og har ambisjoner om ytterligere vekst.

Med beste beliggenhet på eiendommer og god standard på lokalene skal VestenFjeldske Eiendom være et naturlig førstevalg når det kommer til leie av kontor, restaurant- og butikklokaler.

Bergen Nord Låsservice AS er et nyetablert låsesmedselskap. Vi er 7 gamle kollegaer som har gått sammen om å starte et nytt lokaleid selskap i Bergen. Alle 7 er ansatte, men også medeiere i bedriften, på like vilkår. Dette mener vi skaper en spesielt dynamisk bedrift, hvor alle er dedikert i faget og utførelsen av arbeidet, samt kontakten ut mot kunder.

En rammeavtale med Bergen Nord Låsservice AS sikrer VestenFjeldske Eiendom et langsiktig samarbeid, med forutsigbare driftskostnader, og fleksibilitet der anskaffelser kan skje over et lengre tidsrom.

Det er veldig hyggelig at VestenFjeldske Eiendom AS velger å satse på et lokalt privateid selskap i Bergen, som sin samarbeidspartner. Bergen Nord Låsservice AS takker så mye for tilliten, og ser frem til et fortsatt godt samarbeid også i framtiden.

ASSA Pulse til Nygård Sentrum borettslag

Nygård Sentrum borettslag har valgt og begynne og bytte ut låssystemet sitt. Valget falt på Assa Pulse levert av Bergen Nord Låsservice AS som er borettslagets faste leverandør på lås og beslag samt postkasse skilt. Målet til styreleder er og gjøre det så enkelt som mulig for beboerne og få erstattet bortkomne nøkler og samtidig ha ett fleksibelt låssysten som er sikkert og vil vare i mangen år framover. Vi i Bergen Nord Låsservice AS takker for tilliten og ser fram til og montere Assa Pulse hos dere.
Lurer ditt borettslag på og bytte ut låssystemet deres er det bare og ta kontakt for en uforpliktende prat eller befaring. 

BNL tar imot nye utfordringer!

Som låsesmed med lang erfaring er det alltid viktig å være på jakt etter nye utfordringer som kan bidra til å styrke vår ekspertise og erfaring.

Vi har nå tatt på oss oppgaven med å montere et rekkverk levert av NORDSTRAND GJERDEFABRIKK AS, og gang port med LOCINOX automatiske lukke funksjon i hengslene.

I tillegg skal vi montere en treleddet kjøre port med automatisk åpne og lukke funksjon via håndterminaler, og gang port med LOCINOX hengsler i midten.  

DA VAR OGSÅ PORTEN PÅ PLASS - HVA VI KAN BIDRA MED !

ER VI IKKE FLINKE ?

Tilrettelegging og kontrollmål.
Tilrettelegging og kontrollmål.